20 листопада - Всесвітній день дитини!❤️

20 листопада - Всесвітній день дитини!

Саме у цей день – 20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року - Конвенцію про права дитини.

Метою даного свята є акцентування уваги громадськості щодо забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Цей день – ще одне нагадування для дорослих, що ДИТИНА – ЦЕ ДАР ВІД БОГА, і вона потребує належної турботи та захисту.

Дитина не може сама вирішувати свої проблеми. Дитина має право на безтурботність, з народження кожна дитина потребує люблячої сім’ї та турботливих батьків, потребує захисту від насильства та недбальства. Кожна дитина має право на голос у тих питаннях, які її стосуються.

Городянська гімназія хоче привітати усіх дітей, а також тих, хто своєю працею та наполегливістю зміцнює благополуччя молодого покоління.

Маємо зробити все можливе, щоб забезпечити дітям щасливе дитинство та шанс на успішне майбутнє. І хочемо звернутися до батьків. Пам'ятайте, найцінніше для дитини - це ваш час. Діти не запам'ятають ваші поради. Але вони запам'ятають моменти, проведені разом.

Зі святом Вас, і нехай цей день залишить у Вас тільки приємні спогади!

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.