Наші гості з Херсону

В період з 28 березня по 05 квітня 2015 року в селі Город проживали 4 дітей бійців АТО з Херсонщини та керівник групи Таран Олена Василівна.

Їх гостинно прийняли:

Сім’я Іванюк Марії Василівни – Кононця Івана (5 клас)

Сім’я Ткачук Марії Іванівни – Яценко Анну (6 клас)

Сім’я Бойчук Ганни Онуфріївни – Мазура Богдана (4 клас)

Сім’я Гринюк Лідії Лук’янівни – Мазур Софію (6 клас)

Сім’я Шкрібляк Галини Іванівни – керівника групи Таран Олену Василівну.

Протягом тижня дирекцією школи було організовано різні пізнавально-виховні заходи, екскурсії, відвідання уроків та гуртків при школі.

В неділю, 29 березня, діти, в яких проживали гості, організували для них екскурсію селом, зокрема на туристично-відпочинковий комплекс «Байка».

В понеділок, 30 березня діти та керівник познайомились з учнями та колективом Городянської ЗОШ І-ІІ ступенів. Цього ж дня для них вчитель початкових класів Лелет М.В. провела майстер – клас з писанкарства.

У вівторок, 31 березня гості та учні нашої школи, в яких проживали гості, відвідали Садибу Святого Миколая та Національний природний парк «Гуцульщина». В організації та наданні транспортних послуг цієї екскурсії допоміг житель с. Город Дійчук Василь Лук’янович.

У середу, 1 квітня діти поїхали у Яворівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, де їм організували екскурсію по школі, показали техніку виконання різьби та ліжникарства.

В четвер, 2 квітня діти Херсонщини відвідали музеї Косівщини.

В п’ятницю, 3 квітня, для гостей було організовано прощальну зустріч з учнями та колективом школи, вручення подарунків від педколективу та жителя с. Город Шведюка Василя Васильовича. В цей же день вчитель школи Джуранюк Б.Ю. організував для гостей екскурсію в санаторій «Косів».

В суботу, 4 квітня, діти подорожували «Золотим кільцем Карпат».

В неділю, 5 квітня, учні школи та гості з Херсонщини відвідали Службу Божу в храмі Святого Першомученика Стефана в с. Город, де о.Ростислав Близнюк привітав гостей сувенірами та освяченою вербою. Парафіяни села молились за їх батьків, які перебувають в зоні АТО, їхні сім’ї та родини, мир в Україні та щасливе повернення дітей додому.

Велика подяка сім’ям, які прийняли гостей з Херсонщини, педколективу та приватному підприємцю Колобейчук О.І. у приготуванні обідів для дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 447

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.