Урочистий концерт «Три матері у серці маю я».

12 травня 2019 року в Будинку культури села Город відбувся
урочистий концерт «Три матері у серці маю я».

/Files/photogallery/1.jpg/Files/images/5.jpg/Files/photogallery/4.jpg

Квітує травень, оспіваний у піснях, гаптований солов′їними розливами, у небесній блакиті дзвенить пташиний спів, травами і квітами замаїлася земля, а теплий весняний вітер приносить до нас Свято Матері. Мама, мамочка, матуся… Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові, що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша.

Тому, у цей світлий травневий день ми прославляємо і звеличуємо найдорожчих нам усім матерів.

Радість свята розділяють три мами, які має кожна християнська душа. Божа матір, мати – Україна, рідна ненька – це три матері, що освічують наше життя.

Божа матір- основа всіх основ. Пресвята Богородиця опікується нами, своїми дітьми. Вона завжди є біля нас, з нами, для нас.

Відблиском Небесної Неньки-Богородиці для нас є наша земна мати. Мама Вонапроймається її болем на відстані. Вона - корінь життя, берегиня роду людського. Мати – родовідниця, котра зі своїм молоком, зі своєю журливою колисковою влила в наші душі прекрасне чуття українського народу.

В образі Матері ми також осягаємо розумом своїм рідну вишневу Україну, оспівану тисячами жіночих материнських сердець. Не дарма ми кажемо: мати - Вітчизна, Ненька-Україна. Усім нам безмежно дорога наша Мати - Україна. Ми пишаємося, що народилися і живемо на цій щедрій землі.

Любі, найдорожчі наші мами, бажаєм Вам щирої любові та подяки від ваших діточок, мирного неба та гарного настрою, благополуччя та процвітання. Нехай Вам у всьому щастить!

Свято підготувала та провела педагог-організатор Іванюк Л.В.,

учні та вчителі школи.

Кiлькiсть переглядiв: 433

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.